Pagina principala Blog
Principala » 2016 » Octombrie » 27 » Aparat auditiv accesorii
8:49 AM
Aparat auditiv accesorii
Aparat auditiv accesorii

Accesorii auditive Ajutor

Există zeci de tipuri de auz accesorii de ajutor disponibile pe piață. Aceste dispozitive pot servi mai multe scopuri. In functie de stilul de viață și de nevoile dumneavoastră, audiolog-ul Louisville poate recomanda unele accesorii care pot imbunatati auzul sau face viața cu aparate auditive mai simple. Iată o privire la unele tipuri de accesorii le oferim pacientilor nostri Heuser Clinica auzului.

BATERII ȘI PIESE

Impreuna cu bateriile, aparatul dvs. auditiv pot veni cu piese care pot fi înlocuite, inclusiv polițiștii de ceară sau filtre și tuburi. Ar trebui să aveți întotdeauna componente de schimb si baterii pe o parte, și mulți oameni aleg să păstreze extra-uri în mai multe locuri, inclusiv la domiciliu, la locul de muncă, sau într-o geantă portabilă. Rămânând bine aprovizionat și în curs de pregătire, puteți evita vreodată a fi blocat cu un aparat auditiv de lucru slab sau nefuncțional.

CURĂȚARE UNELTE & DEUMIDIFICATOARE

Curățare aparatul dvs. auditiv în fiecare noapte este o parte importantă a menținerii lor funcționale la cele mai bune lor. În timp ce curățarea suprafeței se poate face cu o cârpă moale, de curățare și instrumente de kit-uri sunt cel mai bun mod de a asigura dispozitivele sunt cu adevărat curate în fiecare noapte. De asemenea, puteți alege să investească într-un dezumidificator, care elimină umezeala și cerumen din aparat peste noapte, în timp ce dormi. Cu atât mai bine curat și de îngrijire pentru SIDA auditive, cu atat mai probabil acestea sunt de a lucra pentru o mare, atâta timp cât este posibil.

MICROFOANE PERSONALE

În ciuda faptului că aparatele auditive de astăzi sunt mult mai avansate decât stilurile din trecut, încă mai poate lupta pentru a auzi în anumite medii de ascultare, cum ar fi mașini, baruri și evenimente zgomotoase. Accesorii pentru microfon sunt o soluție excelentă pentru această problemă, deoarece acestea sunt mici, discrete, portabile, si eficient. Cele mai multe microfoane sunt mici clipuri sau obiecte în formă de stilou, care poate fi purtat pe îmbrăcămintea oricui te vorbind. Aceste dispozitive trimit sunetul vocii vorbitorului direct la ajutorul auditiva, făcând ascultare o briza chiar și în medii foarte zgomotoase.

BLUETOOTH® ADAPTOARE

Multe dintre aparate auditive de astăzi sunt compatibile Bluetooth, dar nu toate dispozitivele pot reda un sunet fără fir, fără un accesoriu conjunctiv. Accesorii wireless vin în multe forme și mărimi, dar toate îndeplini aceeași funcție de bază: transmite sunet de o rețea fără fir activat smartphone-uri, inclusiv dispozitive, calculatoare, televizoare, playere MP3, sisteme de divertisment în mașină, și mai direct, la auzul ajutor. Aceste dispozitive vă permit să auzi tot ce ai nevoie în mod clar, în mod convenabil și confortabil.

Dacă doriți ca să mai multe despre oricare dintre aceste accesorii, ne-ar fi fericiți să le demonstreze pentru tine la Clinica Audierea Heuser. Vă rugăm să sunați-ne astăzi pentru a programa o întâlnire!

 

Sursa Articolului: https://thehearinginstitute.org/clinic/hearing-loss-hearing-aids/hearing-aid-accessories/

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Categorie: Diverse | Vizualizari: 1724 | Adaugat de: Aparatul-Auditiv | Tag-uri: amzauten
Toate comentariile: 0
Doar utilizatorii inregistrati pot adauga comentarii.
[ Inregistrare | Autentificare ]