Главная страница Top 10 mituri despre tinitus - 4 Noiembrie 2016
Главная » 2016 » Noiembrie » 4 » Top 10 mituri despre tinitus
9:37 AM
Top 10 mituri despre tinitus

Top 10 mituri despre tinitus

 

Dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni din lume care are tinitus , știi că poate avea un impact totul , de la munca la familia și viața socială. Care sună constant în urechi poate duce, de asemenea, la stres si depresie .

Tinitus este percepția sunetului atunci când nici un sunet real este prezent. Pentru mulți, tinitus se caracterizează prin zgomote în urechi, dar poate, de asemenea, să se manifeste în diferite sunete, cum ar fi fluieri, bâzâie sau șuierături.

vedere laterală femeie tânără, cu mâna pe ureche
Știind fapte tinitus este o modalitate foarte bună de a  
obține pe o cale spre ușurare.

Potrivit Asociatiei Americane tinitus, tinitus suferinzi în numărul Statele Unite ale Americii , în milioane , cu CDC estimează că aproape 15 la suta din oameni au tinitus într -o anumită măsură.Și , cu atât de mulți oameni care suferă de tinitus, este mai important ca niciodată să fie capabil să distingă realitatea de ficțiune. Știind adevărul despre tinitus vă poate oferi cea mai bună șansă de a aborda în mod eficient starea și de a reduce simptomele , în scopul de a îmbunătăți calitatea vieții.

Mit: Tinitus este o boală incurabilă

Acest lucru nu este complet adevărat. Tinitus nu este o boala in sine, ci este, uneori, rezultatul oricărui număr de afecțiuni medicale care stau la baza. zgomot puternic, leziuni neurologice, boli vasculare, sau chiar leziuni cerebrale traumatice sunt doar câteva exemple de probleme de sanatate, care pot contribui la tinitus. Tinitus poate dezvolta, de asemenea, ca o reacție la anumite medicamente. Și, în timp ce este adevărat că nu există nici un "leac", exista tratamente disponibile, care va reduce simptomele și de a face tinitus mai ușor de a trăi cu.

Mit: Eu pot schimba doar dieta mea si tinitus meu va pleca

În timp ce unii simt că anumiți aditivi și produse alimentare, cum ar fi alcoolul, sodiu si cofeina poate agrava tinitus, ele nu sunt, de obicei cauza rădăcină. Este întotdeauna important pentru starea generala de sanatate sa manance o dieta echilibrata si sa mentina un stil de viață sănătos, care include exercitii fizice, dar tinitus trebuie să fie abordate separat. Strategiile de management al tinnitus pot include modificari dietetice si stilul de viata, dar acestea singure nu va "vindeca" tinitus.

Mit: Nu pot să fac nimic despre tinitus

Este ceva ce se poate face! Cercetarea în domeniul tinitus este în curs de desfășurare, iar tratamentele sunt în continuă evoluție și îmbunătățire. Fie că tinitus dvs. este ușoară, moderată sau severă, un profesionist din domeniul sanitar audiere poate oferi solutii si tratamente pentru a ajuta la diminuarea simptomelor și de a face condiție mai ușor de administrat. In plus, alte cadre medicale pot diagnostica si aborda problemele de sănătate care ar putea fi cauza tinitus, în primul rând.

Mit: Numai cei cu pierderea auzului obține tinitus

Da, cei cu pierderea auzului se poate obține, de asemenea, tinitus, și ele sunt adesea legate. Dar este de asemenea posibil pentru a obține tinitus fără a fi nevoie de pierderea auzului. În cazul în care sunt expuse la zgomot foarte puternic, cum ar fi un concert rock sau o explozie, este posibil să aveți apel temporar în urechi. Și anumite alte afecțiuni medicale sau utilizarea de medicamente pot provoca tinitus la fel de bine. Chiar dacă nu crezi că ai pierderea auzului, este încă în valoare de obtinerea verificat de către un profesionist din domeniul sanitar audiere.

Mit: Toata lumea cu tinitus în cele din urmă merge surd

Tinitus și pierderea auzului pot coexista , dar sunt condiții separate. Doar pentru că ai tinitus nu înseamnă că ați pierderea auzului, și chiar dacă ați pierderea auzului, aceasta nu înseamnă că merg surd. Aparate auditive pot corecta pierderea auzului si se poate administra de multe ori simptome tinitus, în același timp .

Mit: Tinitus este întotdeauna un sunet în urechi

Adevărul este că sunetele tinitus nu sunt aceleași pentru toată lumea. Țiuit este cel mai frecvent, dar acest lucru este zumzet, whooshing sau fredonând. sunete tinitus poate varia chiar și pentru fiecare individ de la o zi la alta.

Mit: auditive nu va ajuta cu tinitus.

Adevărul este că este faptul că noile evoluții în domeniul tehnologiei auditive pot aborda atat pierderea auzului si simptome de tinitus prin creșterea sunetelor zgomotului exterior, mascând astfel sunetele interne de tinitus.

Mit: Exista pastile pot lua pentru a face să dispară tinitus

Din păcate , nu există nici o "pilula magica" pe care le poate lua pentru a vindeca tinitus. Dar , există modalități de a gestiona tinitus , care pot reduce simptomele și a le face ușor de gestionat. S - au făcut progrese în terapia de sunet cu mare succes, de exemplu. Alte modalități de a gestiona simptomele includ proteze auditive , meditatie, tehnici de management al stresului si schimbari in dieta si exercitii fizice. A se vedea un profesionist de îngrijire a auzului , care este specializată în tinitus pentru a vorbi despre opțiunile.

Mit: Tinitus este numai de a asculta muzică tare sau folosind auriculare

În timp ce asculta muzica tare periculos, sau orice zgomot excesiv pentru care contează, poate duce la tinitus, pot exista mai multe diferite cauze . Oameni de diferite vârste, rase, stările de sănătate și medii socio - economice a lua tinitus, și destul de des nu există nici un motiv evident . Cu alte cuvinte, pur și simplu pentru că nu asculta muzica tare sau de a folosi auriculare nu înseamnă că sunt imune.

Mit: Tinitus este în capul tău

Doar pentru că alții nu pot "vedea" tinitus, și nu există rezultate ale testelor care vor arăta prezența ei, nu înseamnă că nu este prea reală. Milioane de oameni din intreaga lume sufera de tinitus, și poate varia de la usoara pana la debilitante. Nu suferi în tăcere. Există experți care vă pot ajuta să vă gestionați simptomele și de a îmbunătăți calitatea vieții.

Dacă sunteți unul dintre milioanele de oameni din lume care are tinitus, cunoașterea faptelor este un prim pas important Obținerea de ajutor poate fi doar un apel telefonic rapid departe. Începeți cu unul dintre furnizorii de servicii medicale audiere în directorul nostru extins pentru a găsi ajutor din apropiere. 

 

Sursa Articolului: http://www.healthyhearing.com/report/52702-Top-10-myths-about-tinnitus

 

NOTĂ: Platforma traduce automat și în timp real folosind Google Translate și de aceea uneori traducerea este aproximativă sau chiar amuzantă. Totuși puteți găsi destule detalii lămuritoare în acest articol.

 

 

Категория: Despre ureche | Просмотров: 1864 | Добавил: Aparatul-Auditiv | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]